Готуємо сучасних фахівців готельно-ресторанного бізнесу!


З 23 по 25 жовтня в Києві проходить 21 Міжнародна виставка харчування та напоїв.  Один з її секторів присвячений ресторанній справі.

Для кафедри  міжнародного туризму, готельно-ресторанного бізнесу та мовної підготовки участь в цій події є цікавою і корисною, адже сьогоднішні студенти, а завтрашні фахівці з організацій готельно-ресторанного бізнесу мають знати і слідкувати за новими можливостями і  сучасними трендами у HoReCa–бізнесі!!!

Цьогорічна виставка  дає  цікаві варіанти відповідей на велику кількість актуальних питань, серед яких: «що нового є у дизайні та оформленні об’єктів харчування?», «що нового пропонують рестораторам українські та закордонні виробники харчових продуктів та обладнання?», «чому кейтерінг стає все більш популярним, і які прогнози та перспективи його розвитку?».

Відповіді цікаві, але питань залишається ще багато, тож  з нетерпінням чекаємо на наступну виставку!!!

rest1

rest3

rest4

rest5

rest2 rest6

rest7

Готуємо сучасних фахівців готельно-ресторанного бізнесу!



1/0