Реальні кроки до кар’єрних європейських можливостей: про захист дипломів з міжнародної економіки


Серед багатьох магістрантів, які сьогодні захищають свої дипломні проекти, випускники спеціальності "Міжнародна економіка" відрізняються не тільки фаховими особливостями, але й професійними амбіціями, впевненим володінням термінологією та інформацією, причому - різними мовами, адже з 18 проектів магістрантів, які навчалися за денною формою, 5 створені і захищені англійською. Серед тих, хто сьогодні спілкується з державною екзаменаційною комісією англійською, Нгва Кингсли Шу, магістрант з Камеруна, який впевнено крокує до своєї мети: працювати у великій міжнародній торгівельній компанії…

Відео - https://youtu.be/j4E3Qza8mPU

magmek6

magmek3

Анатолій Задоя, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та економічної теорії, перед початком захисту робітповторює для всіх регламент роботи, особливо підкреслює умови оцінювання державною екзаменаційною комісією під час захисту доповіді та відповідей на запитання.

magmek2

magmek1

magmek5

Майже всі магістранти спеціальності "Міжнародна економіка" бачать свій наступний крок як працевлаштування в міжнародній компанії, і досвід їх навчання на україномовній та англомовній програмах у рідному університеті, а ще й отримання подвійного диплому – спільно з міжнародною бакалаврською програмою в Уелському університеті - вони теж вміють використовувати. Так, наприклад, Олексій Гуржій, який закінчує зараз навчання на магістерській програмі "Міжнародна економіка" за вечірньою формою в Університеті імені Альфреда Нобеля в Дніпрі,  вже півтора роки працює інженером із забезпечення якості у міжнародній IT-компанії у Словаччині. Там же в Економічному Університеті Братислави на російськомовній магістерській програмі "Міжнародні економічні відносини – економічна дипломатія" успішно навчається Ганна Єгорова, яка бачить своє майбутнє як дипломатичний шлях з економічним підґрунтям…

 

Реальні кроки до кар’єрних європейських можливостей: про захист дипломів з міжнародної економіки



1/0