Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Шаня Софія, студентка спеціальності "Маркетинг", Мг-21англ, 3 курс, 5 семестр про мобільність в IMC Krems University (Австрія) 2023

Мій семестр за кордоном в Австрії в університеті IMC Krems став неймовірним та неповторним досвідом, який залишить чудові враження у моєму серці.

Найбільш дивовижним для мене було відкриття нового академічного середовища. IMC Krems пропонує високоякісну освіту, де кожен студент отримує індивідуальний підхід від викладачів. Науковий рівень та практично орієнтовані курси дозволяють кожному студентові здобувати актуальні навички, необхідні в сучасному світі. Я був приємно вражений ентузіазмом та підтримкою викладачів, які завжди готові допомогти студентам у їхньому навчанні.

У вільний час я відкрила для себе чарівні місця Кремса, його навколишніх районів, і звісно столиці Австрії – Відня. Це всього година на потязі від Кремсу.

Спілкування з місцевими жителями допомогло мені зануритися у місцеву культуру та зрозуміти традиції країни. Вечори в затишних кафе та прогулянки вздовж обласних виноградників стали частиною мого щоденного життя, принесли незабутні враження та розширили моє світовідчуття.

IMC Krems також став місцем для навчання та обміну культурними враженнями. Широкий спектр студентських організацій та заходів дозволяє студентам з усього світу зблизитися та об'єднатися. Університет створив унікальну спільноту, де кожен може знайти своє місце та знайти нових друзів.

Бюрократичні процедури можуть виглядати складними та заплутаними.Тож для майбутніх учасників, перед приїздом рекомендується детально дослідити основні процедури, а також звертатися за консультацією до місцевих служб підтримки.Вам планувати достатньо часу для оформлення необхідних документів та дотримуватися визначених термінів.

Цей семестр за кордоном став для мене періодом не лише навчання, але й особистого розвитку, поглиблення міжнародних зв'язків та відкриття світу навколо. З упевненістю можу сказати, що ця пригода в Австрії стала найціннішою частиною мого студентського досвіду.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52