Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Базилєва Влада, студентка спеціальності "Право", ПЗ-21-1, 3 курс, про мобільність у Віденському економічному університеті (Австрія), зимовий семестр 2023

Пройшов мів другий семестр за обміном у Віденському економічному університеті. Він був неймовірним, насиченим різними подіями, які залишили після себе чудові спогади. Протягом семестру я вивчала курси різних напрямків від провідних професорів, викладачів з великим досвідом, що дало мені змогу дізнатися багато нової корисної інформації, яку вже можна застосовувати. 

Хоч навчання й потребувало багато сил та енергії, результати та сам університет весь час надихали рухатись далі. Під час обміну покращився й рівень моєї англійської, бо у мене було багато можливостей поспілкуватися зі студентами з різних країн, обмінятися досвідом та попрацювати разом. Також обмін подарував мені близьких та інтернаціональних друзів, без яких я вже і не уявляю свого життя. 

У свій вільний час ми з друзями часто ходили на прогулянки містом, адже Відень дуже гарний і хотілося якомога більше про нього дізнатися, відвідували музеї, влаштовували вечірки та подорожували. Оскільки це був мій другий семестр у Відні, то проблем не виникало, проте, раджу завчасно починати шукати житло й перезараховувати предмети за можливості. 

Також майбутнім студентам можу порадити відвідувати різні заходи від приймаючого ВНЗ, не боятися спілкуватися з іноземцями та викладачами, адже вони лояльні й намагаються допомогти, й насолоджуватися кожним моментом, бо час пройде дуже швидко. Отже, поїхати на семестр за обміном, котрий зрештою перейшов у рік за обміном, точно стало найкращим моїм рішенням за останній час!

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52