Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Фатуєва Анна, студентка спеціальності "Міжнародні економічні відносини", МЕВ-21, 3 курс, 5 семестр про мобільність в Університеті Леона Козмінського, 2023 рік

Я стала студенткою по обміну в Університеті Козмінського, де зустріла багато людей з усього світу. Мене дуже вразив той факт, що там були студенти не лише з Італії, Німеччини та Франції, але й з Ірландії, Канади, Китаю, Сінгапуру та багатьох інших країн. Такий досвід перебування у міжнародній спільноті дав мені великий поштовх у розвитку розмовної англійської мови й розумінні певних особливостей різних менталітетів.

Підхід до викладання дійсно на високому рівні. Велика кількість командних проєктів, креативів, корисна та потрібна інформація без «води», тренінги та багато іншого. Усі викладачі постійно розвиваються, навіть під час навчального процесу можуть поїхати на практику до інших країн. На мою думку, це дійсно високий показник розвитку педагогічного складу Леона Козмінського.

Та часом було важко емоційно через те, що ми могли не розуміти один одного через культурні й комунікаційні розбіжності. Але цей стан швидко минає, адже тобі треба швидко збиратися і бігти на інший край міста, бо університет постійно організовував івенти, спрямовані саме на об'єднання студентів програми Еразмус, де нас було майже 200 осіб. Ми разом обходили всю Варшаву днями та ночами, забуваючи про те, що завтра о 8 ранку ми маємо бути в університеті.

Це був неймовірно крутий досвід, і я дуже вдячна Університету Альфреда Нобеля за можливість дарувати такі подорожі та емоції своїм студентам!

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52