Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Татаріна Анастасія, студентка спеціальності «Філологія. Переклад», Фл-21, 3 курс, 5 семестр, про мобільність в Університеті Гданському, 2023-2024 рік

За програмою «Еразмус+» я навчалася в Гданському Університеті, Польща. Це був неймовірний семестр, який я мрію повторити. З перших днів я без проблем інтегрувалася у суспільство та завела багато друзів, серед яких були як студенти з Польщі, так і з інших країн, наприклад: Японія, Казахстан, Румунія, Нідерланди, Франція, Німеччина та Іспанія. Приємно, коли твої друзі звуть тебе на японську вечерю або пригощають казахськими смаколиками.

Університет Гданський це джерело людей, щиро зацікавлених у своїй справі. Цікаві лекції та заняття перемежувалися з дружніми посиденьками, веселими заходами та цікавими поїздками. УГ часто влаштовував і виїзні заходи, в яких могли брати участь не лише студенти, які приїжджали. Заходи були, на будь-який смак: можна було поїхати до клубу чи піти дивитися кіно до бібліотеки, вирушити у подорож чи взяти участь в організації виставки.

Крім того, ця програма — гарна можливість для подорожей. Мені сподобалося зустрічати світанки на морі, ходити в ліс, досліджувати сусідні міста, їздити до Праги, Познані, Кракова та інших міст.

Цікаво було помічати, як мене перестав турбувати мовний бар'єр при спілкуванні англійською і як швидко я починала розуміти і нічого собі! говорити польською. Ніколи не забуду обличчя пані Докторки, коли на занятті я переклала текст з німецької на польську.

Я вдячна Університету Альфреда Нобеля за нагоду відчути всі ці емоції.

Miłego dnia!

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52