Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Мостова Анастасія, доктор економічних наук, доцент, кафедра міжнародного маркетингу

Неймовірно цікавий і насичений подіями тиждень у рамках програми академічної мобільності у сфері вищої освіти #Erasmus+

В перших числах квітня взяла участь у програмі академічної мобільності «Erasmus Teaching Days» та провела лекцію на тему «Trends and prospects of digitization of business and society in the context of integration into the EU Digital Single Market: the experience of Ukraine» для студентів університету IMC University of Applied Sciences, що знаходиться у мальовничому місті Кремс-на-Дунаї, Австрія. Запропонувала лекцію, присвячену актуальним питанням розвитку цифрової економіки та цифрової трансформації, досвіду Єдиного цифрового ринку ЄС та конкурентоспроможності України у глобальному бізнес-середовищі. Слухачі виявили надзвичайну зацікавленість у представленому матеріалі, ставили запитання та брали активну участь у дискусії.

Програма мобільності включала актуальні лекції та воркшопи, присвячені важливим аспектам роботи викладачів, використанню сучасних цифрових технологій у сфері освіти, покращення комунікацій у міжкультурному середовищі. Учасники з різних країн мали змогу познайомитися з національними традиціями, культурою та музикою Австрії. Екскурсійна програма до визначних місць Австрії, знайомство з пам’ятками історії і культури справили незабутнє враження.

Щиро вдячна всім, хто доклав зусиль для реалізації програми мобільності. Унікальний досвід, який збагачує процес викладання і навчання, розширює професійні можливості зростання, сприяє розвитку міжнародних зв’язків та співпраці між навчальними закладами. З нетерпінням чекатиму наступних можливостей академічної співпраці!

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52