Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

Галуза Вікторія, студентка 1 курсу Філології (мова та література) про Літню Школу УАМ

Привіт, мене звати Галуза Вікторія. Я студентка 1 курсу Філології (мова та література), нещодавно я відвідала Літню Школу УАМ «Interdisciplinary model of studies».

Це була неймовірна поїздка, я дізналася багато нового, поділилася своїм досвідом та отримала новий. Ми проживали у прекрасному палаці Дембіна, неймовірні краєвиди та повітря додали особливої атмосфери.

В перший наш день на нас чекала захоплива лекція про «Міждисциплінарну модель навчання». Костянтин Мазур розкривав перед нами таємниці злиття різних галузей знань у єдиний потік! Це було дуже цікаво. Також нас познайомилися з представником університету Адама Міцкевича, професором Рафалом Димчиком. Його лекція про те, як об’єднати кілька спеціальностей в одну, змусила мене замислитися про можливості, які я можу досліджувати!

Також була дуже цікава та незвичайна лекція польською мовою від доктора Конрада Домінаса та доктора Андрія Гладія про те, як поєднувати дві абсолютно різні професії, просто захопила нашу уяву! Ми дізналися про те, як важливо обʼєднувати знання з різних галузей.

Була неймовірна цікава лекція одночасно польською та англійською мовою лекція доктора Мачея Дімчика про те, як влаштований наш зір і оптика, була справжнім відкриттям! Завдання, які ми виконували, змусили нас вдивитися в таємниці світла. А реклама окулярів стала нашим найнезвичнішим і найцікавішим проєктом!

Також ми провели день в університеті Адама Міцкевича, де познайомилися з іншими студентами, досліджували бібліотеку та спілкувалися з викладачами. А також зустрілися з студентом та автором книги «Ісландія. Полярні ночі». Його розповідь про країну, природу, клімат і соціум була дивовижною! І дегустація ісландських солодощів та сушеної атлантичної тріски додала нових смакових вражень.

Це був дуже цікавий досвід, і я задоволенням відвідала ще б такі заходи. Мене захопила як і місце в якому жила ці дні, атмосфера та захопливі заняття. Наші посиденьки біля вогнища та розмови це було просто неймовірно.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52