Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

Щолокова Ганна, кандидат політичних наук, доцент, доцент кафедри міжнародного маркетингу, академічна мобільність, Університет Рієки (Хорватія)

У квітні 2024 року Ганна Щолокова здійснила двотижневу академічну мобільність у рамках програми Erasmus+. Перебувала з освітнім візитом на факультеті економіки та бізнесу Університету Рієки (Хорватія)

Проводила лекції для студентів, під час яких окрема увага була присвячена аналізу територіального бренду Рієки. Розглянули зі студентами й іншу актуальну та цікаву маркетингову проблематику. Також мала можливість бути присутньою на заняттях колег-викладачів.

Академічна мобільність – це дійсно must have для викладача Університету, адже вона дала мені можливість отримати безпосередній досвід викладання за кордоном, обмінятися досвідом викладання з іноземними колегами, а також обмінятися з ними думками щодо педагогічних методів та застосувати ці методи у міжнародному освітньому середовищі

Під час візиту була й насичена культурна програма. Рієка дійсно вражає своєю культурою та історією, а також особливим незабутнім колоритом.

Окрема подяка Центру міжнародної діяльності та академічної мобільності за організаційний супровід візиту.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52