Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

Колоколова Анастасія, студентка спеціальності «Міжнародний маркетинг» МГ-22, 3 курс, про мобільність в Університеті Леона Козмінського, 2024 рік, весняний семестр

Це був мій не перший досвід довготривалого перебування за кордоном однією, але це перший раз, коли я дійсно насолодилася цим. Хоча я і подавалась до Австрії, я взагалі не жалкую про те, що попала до Варшави. Цей город справді надихає, особливо весною та літом.

Про обмін я можу сказати, що тепер я справді зрозуміла, що таке справжнє студентське життя. Коли ти ходиш до університету, на перерві спілкуєшся вже з друзями, яких ти зустрічаєш на обміні, потім на вихідних ви разом кудись ходите, у когось ночуєте, пліткуєте, і неважливо що ви з різних країн і спілкуєтесь деколи ламаною англійською. Це справді дуже круто. Я не була впевнена в своїх соціальних можливостях, але зрозуміла, що даремно себе накручувала. Також рівень англійської чуттєво покращується, ти стаєш більш впевнена і можливо розумієш краще, де тобі ще треба працювати.

Як пораду від себе, я б сказала можливо краще одразу шукати собі сусідів по країні, і вже разом щось вирішувати с житлом, тому що пошук квартири виявилося дуже проблематичним… Не бійтеся питати студентів, які вже були на обміні, а якщо ще і в країні, до якої ви подались, то треба питати без сумнівів!:). Не заганяйте себе до рамок і ви отримаєте повне задоволення від обміну!

Щиро дякую університету Альфреда Нобеля за цю можливість, всім добра!

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52