Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Під час викладання курсу «Стратегія цифрового ринку в Європейському Союзі: становлення та розвиток» в рамках проєкту кафедри міжнародного маркетингу «Модуль Жан Моне» проведено семінар зі студентами на тему «Перспективи українського бізнесу у ЄС»

В рамках курсу «Стратегія цифрового ринку в ЄС: становлення та розвиток» було проведено семінар на тему «Перспективи українського бізнесу в ЄС». У семінарі взяли участь студенти спеціальності «Маркетинг», які підготували дослідницькі проєкти, присвячені сучасним українським Інтернет-магазинам, ІТ-компаніям, постачальникам цифрового контенту та послуг, а також іншим підприємствам, які успішно працюють на ринках Європейського Союзу. Найкращими були доповіді Аріни Владимирової, Єви Курочкіної, Єлизавети Васильєвої, Вікторії Колесникової. 

Дискусія була присвячена актуальним проблемам виходу підприємств на європейські ринки, труднощам, з якими вони стикаються. Майбутні маркетологи у своїх презентаціях зробили наголос на важливі аспекти стратегічного розвитку, маркетингу та просування українських підприємств на ринках європейських країн. Проведений захід сприятиме розвитку практичних навичок студентів у сфері вирішення професійних завдань, а також масштабування успішного досвіду на інші підприємства в Україні.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52