Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Координатор курсу за проєктом Жан Моне Анастасія Мостова прочитала гостьову лекцію для студентів Одеського національного технологічного університету

В рамках курсу «Стратегія цифрового ринку в Європейському Союзі: становлення та розвиток» координатор, д.е.н., доцент Анастасія Мостова провела гостьову відкриту лекцію на тему «Цифрова трансформація бізнесу: досвід ЄС та України» для студентів Одеського національного технологічного університету та фахових коледжів. До лекції долучилися студенти спеціальностей «Менеджмент» та «Маркетинг», а також студенти ІТ-спеціальностей. Слухачі дізналися про цікаві і сучасні тренди цифрової трансформації українського бізнесу і суспільства, розвитку електронної комерції в Україні у порівнянні з ЄС, кращі практики ЄС у сферах цифрової трансформації та формування Єдиного цифрового ринку ЄС. Обговорили перспективи українського бізнесу в умовах інтеграції до Єдиного цифрового ринку, розглянули успішні кейси сучасних українських підприємств, які працюють на ринках у ЄС, розглянули особливості цифровізації логістики та управління ланцюгами постачань. Особливу увагу було приділено цифровим навичкам у сучасному суспільстві та їх ролі у розвитку цифрової економіки і електронної торгівлі.

Всі присутні отримали запрошення взяти участь у Круглому столі “European Union Strategies for Growth, Competitiveness and Prosperity” в рамках XV Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і студентів «Маркетингове управління конкурентоспроможністю в умовах глобальних викликів» в Університеті імені Альфреда Нобеля, присвяченому проблематиці європейської інтеграції.

Проведений захід сприятиме розвитку співробітництва між навчальними закладами та поширенню європейських підходів і практик до формування теоретичних уявлень та практичних навичок українських студентів щодо цифрової трансформації економічних процесів.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52