Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

Кафедра глобальної економіки розпочала роботу за другим проєктом Еразмус+ Модуль Жан Моне "Конкурентоспроможність Європи в новій глобальній економіці"

image

У жовтні 2024 року кафедра глобальної економіки розпочала роботу за другим проєктом Еразмус+ Модуль Жан Моне "Конкурентоспроможність Європи в новій глобальній економіці" / 'Europes Competitiveness in the New Global Economy' № 101176059 – EuСompet – ERASMUS-JMO-2024-HEI-TCH-RSCH.

Команда проєкту: проф., д-р екон. наук Світлана Федулова, проф., д-р екон. наук Анатолій Задоя, доц., канд. екон. наук Аліса Магдіч, доц., канд. екон. наук Олександр Задоя, доц., канд. політ. наук Руслан Ключник, доц., канд. екон. наук Ельвіна Лимонова.

Проєкт EuCompet покликаний сприяти досконалості у викладанні і наукових дослідженнях через вивчення шляхів забезпечення конкурентоспроможності Європи в новій глобальній економіці та зміцненню полюса європейських знань в Університеті імені Альфреда Нобеля.

Тривалість проєкту EuCompetтри роки (10.2024-10.2027).

Для кого:

  • проєкт пропонується студентам, які навчаються на бакалаврському рівні освіти 3-4 курсів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» (україномовна та англомовна бакалаврські програми);
  • студентам Університету 3-го віку;
  • студентам програми вхідної мобільності «Nobel Virtual» УАН;
  • а також іншим категоріям зацікавлених осіб.

Пропонований проєкт EuCompet передбачає:

  1. Запровадження навчального міждисциплінарного європознавчого курсу «Конкурентоспроможність Європи в новій глобальній економіці» для здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня 3-4 курсів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» (україномовна та англомовна бакалаврські програми) і інших категорій зацікавлених осіб;
  2. Запровадження Європейських читань в Університеті імені Альфреда Нобеля з презентацією річного моніторингового звіту ‘’Україна та Європейський курс на зміцнення конкурентоспроможності в новій глобальній економіці’’;
  3. Створення віртуального контенту панельних дискусій для професійного і науково-педагогічного стажування за програмою «Стратегічна автономія та конкурентоспроможність ЄС в новій глобальній економіці».

Після успішного опанування пропозицій міжнародного проєкту EuCompet усі учасники отримають відповідні сертифікати проєкту Еразмус+ «Модуль Жан Моне» з визначенням кількості кредитів та годин навчання та/або професійного і науково-педагогічного стажування.

Заявлений проект EuCompet відповідає цінностям задекларованим в Стратегії розвитку Університету імені Альфреда Нобеля та спрямований на виконання визначених цілей.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52