Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

Другий майстер-клас Максима Зоріна, кухаря ресторану «Дюкас на Сені» (Париж, Франція) для студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм»

Ще одна подія на кафедрі Міжнародного туризму, готельно-ресторанного бізнесу та іншомовної підготовки! Двадцять першого квітня 2021 року для здобувачів 2 та 3 курсів спеціальностей «Туризм» та «Готельно- ресторанна справа» та програми «Туризм» магістерського рівня вже вдруге пройшов майстер-клас від Максима Зоріна, який працює у ресторані «Дюкас на Сені». Цей ресторан знаходиться на круїзному лайнері біля Ейфелевої вежі у Парижі, і заснований він одним із найвідоміших французьких рестораторів, паном Аленом Дюкасом.

Це вже другий Майстер-клас із циклу «Маленькі секрети великого успіху готельно-ресторанної справи у Франції» Максима Зоріна, від випускника Одеської Академії харчової промисловості та однієї з найкращих Міжнародних Шкіл готельно-ресторанної справи м. Тонон-Ле-Бен (Франція).

Максим розповів про секрети французької кухні, тренди, топові ресторани Франції, відомі імена французьких шеф-кухарів. Також він поділився рецептами мішленівської вечері у своєму ресторані вартістю понад 500 Євро.

Здобувачі та викладачі швиденько занотовували рецепти приготування омарів, та десертів з ревеню, дізналися яке обладнання використовують на кухні ресторану «Дюкас на Сені» – ця вся інформація надзвичайно доповнює такі дисципліни професійної підготовки за програмою «Готельно-ресторанна справа», як «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Кейтерінг», «Етнічна кулінарія», «Інноваційні технології в готельно-ресторанній індустрії». А також інтегровані курси для спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»: «Управління якістю в туризмі та готельно-ресторанній справі», «Основи індустрії гостинності». Магістрам з туризму було цікаво доповнити своє навчання отриманими на майстеркласі знаннями з дисциплін «Міжнародний туризм» та «Сервісологія».

Здобувачі поставили Максиму Зоріну багато запитань, від того, чи є, на його погляд, в Україні ресторани, які заслуговують зірок Мішлен, до того, чи можна і в Україні налаштувати таку взаємодію ферми з вирощування мініовочів для ресторану, як це робить ресторан Алена Дюкаса в Парижі.

Час майстер-класу пролетів дуже швидко! Було цікаво, корисно, смачно!

Зустріч організовано Центром Франкомовних Програм Університету імені Альфреда Нобеля сумісно з Кафедрою міжнародного туризму, готельно-ресторанного бізнесу та іншомовної підготовки та в партнерстві з Федерацією обмінів «Франція-Україна» та Асоціацією «Викладання французької мови Франція-Україна». Вона відбудеться в межах «Французької весни» в Університеті імені Альфреда Нобеля.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52