Раді вітати Артема Єрохіна, здобувача вже 3 курсу спеціальності "Готельно-ресторанна справа", з першим професійним стажуванням у ресторанному бізнесі у Франції цього літа з 15 липня по 31 серпня!
Для людини, яка тільки восени почала вивчати французьку, а вже на початку літа оформляла документи про стажування у країні, де ця мова буде єдиним засобом спілкування та яка визначає стандарти професії протягом останніх століть –- Артем Єрохін є першопроходцем і новатором.
Документи готові, стажер теж, Франція прийняла та схвалила нашу освітню програму "Готельно-ресторанна справа", попередньо перевіривши всі дисципліни, які студент вивчив до цього моменту. Господар ресторанного бізнесу та майбутній наставник Артема готовий прийняти його у свій дім. Це було в червні-липні…
Зустріч з Францією, перші емоції…
Як же проходить стажування Артема зараз?
Артем повідомляє, що працює помічником кухаря в піцерії Pizza Lino в місті Aubusson.
Враження від професійного та лінгвістичного стажування Артем має позитивні, а от часу вільного, здається, небагато, адже обов’язки стажера різноманітні.
Бажаємо Артему успіху та чекаємо на повернення!
Що ж до Франції, то цього року спільно з Центром Франкомовних програм Університету імені Альфреда Нобеля ми провели низку переговорів з Інститутом туризму Університету Ле Ман, де готують фахівців для готельно-ресторанного бізнесу та туризму.
З 2021-2022 навчального року пропонуємо тим, хто має стратегічну мету вийти на стажування та працевлаштування, а також подвійний диплом у Франції - розпочинати вивчати французьку в програмі F+ для програм "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа", адже у Франції, звичайно, говорять і навчаються французькою, і нею ж послуговуються на стажуванні та роботі.
Тож, для спеціальної групи першого курсу друга іноземна - французька - вже з ПЕРШОГО КУРСУ!