Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

Засідання Клубу аспірантів

Осіннє засідання Клубу аспірантів кафедри менеджменту Університету імені Альфреда Нобеля за освітньо-науковою програмою Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, що пройшло у форматі відеоконференції в Zoom, мало на меті ознайомлення з особливостями навчання PhD на 2 та 3 курсі. Розглянули специфіку виконання Індивідуального навчального плану й Індивідуального плану наукової роботи аспірантами 2 курсу та важливість прискорення виконання Індивідуального плану наукової роботи аспірантами 3 курсу.

Друга частина зустрічі – круглий стіл: Підготовка до захисту дисертації: крізь терни до зірок. Обговорили алгоритм дій аспірантів з детальною конкретизацією кроків відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 травня 2023 р. № 502 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань підготовки та атестації здобувачів наукових ступенів».

Аспіранти ознайомилися зі змінами інформації в Google Classroom.

Такі зустрічі допомагають аспірантам систематизувати їх робочий час за рахунок розуміння поетапного виконання навчального плану та проведення досліджень в межах теми дисертації.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52