Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Розпочато реалізацію програми підвищення кваліфікації «Економічна взаємозалежність країн і військові конфлікти. Бізнес у XXI столітті» в Університеті імені Альфреда Нобеля в рамках виконання міжнародного проєкту Еразмус+ Модуль Жан Моне EuSANU

8 квітня 2024 р. проведено перший вебінар із 9 проф. Задоєю А.О., які заплановано провести з 8 квітня по 7 червня 2024 р. в рамках реалізації програми підвищення кваліфікації «Економічна взаємозалежність країн і військові конфлікти. Бізнес у XXI столітті».

Цикл вебінарів виявив неабияку зацікавленість. На програму зареєструвалось 290 осіб, серед яких є освітяни, науковці, представники української та європейської громадськості, представники державних органів влади України та органів місцевого самоврядування, служб безпеки України.

Тематика першого вебінару розгорнула жваву дискусію серед учасників, а спікер проф. Задоя А.О. створив теплу атмосферу панельної дискусії.

Програма підвищення кваліфікації передбачає дистанційну форму навчання, яка відбувається на платформі Google Classroom із застосуванням технології Zoom. 9 занять проводяться у формі онлайн вебінарів.

При реалізації програми вирішуються наступні завдання:

- з’ясування механізмів можливої трансформації відмінностей у суперечності та конфлікти;

- формування розуміння архітектури сучасної системи колективної безпеки у світі в цілому та у Європі зокрема, а також необхідності та напрямків її трансформації;

- усвідомлення ролі України у новій системі колективної безпеки;

- розуміння майбутнього бачення відносин Європейського Союзу та США у світлі нової архітектури європейської безпеки;

- формування уміння аналізувати, оцінювати та використовувати особливості ведення бізнесу в умовах різноманітних криз, що властиві новим геостратегічним реаліям.

Усі учасники вебінарів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації із зазначенням годин, кредитів та тем, які були розглянуті. Навчальний план програми підвищення кваліфікації містить 60 годин, 2 ECTS-кредити

Надалі, по завершенню міжнародного проєкту кафедри глобальної економіки Еразмус+ Модуль Жан Моне «Висвітлення нової архітектури європейської безпеки у викладанні та наукових дослідженнях» № 101126795 – EuSANU – ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH, даний контент буде розміщений в віртуальній бібліотеці Lab-IRS та віртуальній бібліотеці Університету імені Альфреда Нобеля.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52