Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

Центр франкомовних програм

Дата

Тема

Лектори

1.

12.10.2020

Штучний інтелект та кінець епохи праці

https://www.instagram.com/p/CWaaGhlM4h9/

Ерве Фраде

(м. Гренобль, Франція)

2.

02.11.2020

Телеміст ПАРИЖ-ДНІПРО з випуск­никами
Школи готельно-ресторанної справи в Тонон-ле-Бен (Франція)

https://www.instagram.com/p/CWagqiZMhyp/

https://www.instagram.com/p/CWahNi2s-zZ/

Максим Зорін,

Микита Тарасов

(м. Париж, Франція)

3.

16.11.2020

Як отримати першу роботу: секрети успішної співбесіди з роботодавцем

https://www.instagram.com/p/CWahkjWMGHz/

https://www.instagram.com/p/CWai_7ms7f7/

Жан-Клод Віно

(м. Гренобль, Франція)

4.

03.12.2020

Феномен китайської економіки: куди ведуть її сучасні шовкові шляхи?

https://www.instagram.com/p/CWajUi0Mj7n/

https://www.instagram.com/p/CWakk2OswhI/

Арман ШАНЕЛЬ

(м. Гренобль, Франція)

5.

22.12.2020

Новорічна ялинка 2021. Нова мода або реальність?

https://www.instagram.com/p/CWa7Z6LMNst/

https://www.instagram.com/p/CWa7qL9sl3M/

https://www.instagram.com/p/CWa8f4AsBaO/

https://www.instagram.com/p/CWa9HaHsCEJ/

Жан-Клод Вінно

(м. Гренобль, Франція),

Ольга Великородна

6.

02.03.2021

Маленькі секрети великого успіху готельно-ресторанної справи у Франції

https://www.instagram.com/p/CWkvR7TMyiY/

Максим Зорін,

(м. Париж, Франція)

7.

15.03.2021

Основні риси китайської цивілізації та її туристична привабливість

https://www.instagram.com/p/CWkwHMRM7SW/

Жерар Бедюно,

Ви Линг Бедюно,

(м. Париж, Франція)

8.

16.03.2021

Емоційні секрети кольору та готельно-ресторанний сегмент

https://www.instagram.com/p/CWkwTpbsBcq/

Ольга Великородна,

(м. Москва, Росія)

9.

19.04.2021

Туристична привабливість та гастрономічна неповторність Китаю

https://www.instagram.com/p/CWk30o9MGjO/

Жерар Бедюно,

Ві Лінг Бедюно,

(м. Париж, Франція)

10.

21.04.2021

Особливості легендарної французької кухні

https://www.instagram.com/p/CWk4DSjs8k5/

Максим Зорін,

(м. Париж, Франція)

11.

05.05.2021

Необхідні адаптації готельного бізнесу, туризму та ресторанного сектору до постковідного періоду

https://www.instagram.com/p/CWk6_0IsJ2j/

Жан Бартелемі

(м. Тулуза, Франція)

12.

11.05.2021

Всесвіт Кальвадосу

https://www.instagram.com/p/CWk77iVMtrX/

Ніколя Гарн’є

(м. Теншебре-Бокаж, Франція)

13.

28.09.2021

Французька як інвестиція в успішну професійну кар’єру

https://www.instagram.com/p/CWk_68zMEBj/

П’єрік Блетері (Франція)

14.

19.10.2021

Міжкультурні пазли туризму. Французький погляд.

https://www.instagram.com/p/CWlANnkMtAy/

Антоніна Блетері

(Франція)

15.

26.10.2021

Як створити свою Силіконову долину або ресурси регіональної економіки (Перша із циклу лекцій)

https://www.instagram.com/p/CWlAXyas1_w/

Ерве Фраде

(Франція)

16.

9.11.2021

Як створити свою Силіконову долину або ресурси регіональної економіки (Друга із циклу лекцій)

https://www.instagram.com/p/CWlNlhKMRTO/

Ерве Фраде

(Франція)

17.

10.11.2021

Презентація діяльності Федерації "Обміни Франція-Україна"

https://www.instagram.com/p/CWlvpP0smOQ/

Яковишена Наталя Юріївна

Артем Єрохін

Каріна Наугольна

18.

11.11.2021

Англійська та французька мови: історія взаємовідносин

https://www.instagram.com/p/CWlv7G5sxEL/

Тібо Аюн

м. Дніпро

19.

15.11.2021

Lean management

https://www.instagram.com/p/CWlwfH1s61m/

https://www.instagram.com/p/CWlwzyzstx9/

Франческо Ді Мартіно

(Франція - Люксембург)

20.

23.11.2021

Як створити свою Силіконову долину або ресурси регіональної економіки. (Третя із циклу лекцій)

https://www.instagram.com/p/CWpyKGrsl9C/

Ерве Фраде

(Франція)

21.

8.02.2021

"Інтернет маркетинг у Франції. Стратегії, що можна перейняти в Україні"

https://www.instagram.com/p/CZY-D2PqSQk/

https://www.instagram.com/p/CZuDmUFtcn7/

П’єрік Блетері (Франція)

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52